Miljözon 3

Befinner du dig i den kommande miljözonen och behöver hjälp med elarbeten?

Vi på OneVolt AB är experter på installationer och service med en fordonsflotta som är 100% elektrisk. Vi är redo att möta framtiden och de nya miljökraven!
Vi kan betjäna dig inom Stockholms nya miljözon klass 3.

Miljözon 3

Din trygga partner för professionella elinstallationer.

Grundat 2023 av Anton Weman och Emil Mäki, två passionerade elingenjörer och elektriker med en omfattande och bred kompetens
inom elarbeten. OneVolt är ditt självklara val för elinstallationer i Stockholms miljözoner.

Varför OneVolt

Tillgänglig inom Miljözonen
Från och med 31 december 2024, när miljözon klass 3 träder i kraft, kommer endast de miljövänligaste fordonen att tillåtas. Vår helt elektriska flotta garanterar att vi alltid kan nå dig.

Snabb och Pålitlig Service
Vi erbjuder allt från grundläggande elinstallationer till komplexa systemlösningar för både hem och företag. Vi är redo att snabbt hantera dina elbehov, speciellt under akuta situationer.

Miljövänliga Lösningar
Våra elfordon bidrar till mindre luftföroreningar och en hälsosammare stadsmiljö.

Våra tjänster

Hos OneVolt erbjuder vi en bred palett av elektriska tjänster som säkerställer att dina specifika behov och förväntningar möts med precision och expertis. Vare sig det gäller en nyinstallation eller uppgradering av ditt befintliga elsystem, är vårt mål att leverera kostnadseffektiva och pålitliga lösningar.

Kontakta oss
Är du redo att anpassa dig till miljözonen med en miljövänlig och effektiv elektrisk service? Ring oss på 08-503 502 00 eller skriv till oss. Låt OneVolt vara din guide till en mer hållbar elektrisk framtid.